De sluipende verslinder

– KORT VERHAAL #3 –
3

Leestijd in minuten

706

Aantal keer gelezen

Kort-verhaal-3-Tinder-date-den-bosch-single-datingHet begon allemaal bij de vrouw in haar zorgvuldig samengestelde rode outfit, inclusief bijpassend lingeriesetje van zacht aanvoelend kant. Speciaal voor de gelegenheid; ze had er namelijk enorm naar uitgekeken om hem weer te zien. Via Tinder hadden ze al snel een klik, hun eerste afspraakje volgde daarom ook snel. “Normaal is zij zo niet”, maar misschien is hij wél de ware. Na een moeilijke tijd is hij voor haar de eerste. De eerste nadat ze serieus had overwogen om opzoek te gaan naar een donor om haar kinderwens nog te kunnen verwezenlijken…
Freelance schrijver Den Bosch – Korte verhalen schrijfster Nikki Segers.
Zelfvoldaan verliet hij het huis van “Rood kant” zoals zij in zijn prepaid telefoon vermeld stond. Bij thuiskomst trof hij zijn vriendin in een diepe droom van waaruit zij slechts nog zwijgen kon. Voordat hij zichzelf bij haar voegde checkte hij eerst snel nog even zijn Tinder account. Een hoop nieuwe matches, een hoop nieuwe potentieeltjes voor buitendedeurseks, diende zich aan. Zijn manier om ruimte te creëren voor zijn emoties, zijn andere zelf. Zielsveel gaf hij om zijn vriendin, zoveel dat hij het er zelfs voor over heeft gehad om haar te kapen van zijn beste vriend. Blijkbaar voelde zij ook een intens verlangen naar een leven dat zij anders nooit had kunnen lijden. Om zijn mannelijkheid hoog te houden liet hij haar niet veel van zijn kwetsbare kant zien. Voor warmte en tederheid kon hij immers altijd terecht bij een van zijn vrouwelijke collega’s. Er zaten een paar kantoorruimtes tussen die van hem en die van haar, maar haar aanwezigheid bleef nooit onopgemerkt. De overvloed aan zoete parfum die haar altijd achtervolgde was niet echt subtiel te noemen. Het was dan ook makkelijk om buiten werktijden “een drankje te doen met collega’s”.
Freelance tekst schrijver ‘s-Hertogenbosch Nikki Segers
De begeerte om begeert te worden tekende zijn bestaan. Er ging geen dag voorbij dat hij niet bezig was met de daad van verraad. Het besef gemixt met de angst om zijn vriendin kwijt te raken gaf hem een kick dat juist de erotiek aanwakkerde. Na een aantal weken stuitte hij dan ook op het mooie muurbloempje achter de kassa bij de supermarkt op de hoek. Hij sprak met haar af onder het mom van een goed “gesprek” dat was ontstaan na het aanschouwen van het antieke kettinkje dat speels bungelde tussen haar pronte borsten. Zijn vriendin zou bij haar grootouders in huis gaan poetsen, wat hem ruim de tijd zou geven om zichzelf te voorzien van zijn eigen behoeftes. Na de daad schopte hij haar nog voordat hij zijn eigen ondergoed weer aan had de deur uit. Op het moment dat hij zijn broek weer aantrok voelde hij iets trillen… Op het schermpje van zijn prepaid telefoon verscheen de tekst “ROOD KANT BELT”. Eigelijk had hij totaal geen behoefte om haar te spreken, maar aangezien zijn testosteronspiegel voor een triomfantelijk zelfvertrouwen zorgde kon hij haar nu met de juiste woorden heel gemakkelijk dumpen. “Hoi” zei ze met een ijzige stem die zelfs je ex-schoonmoeder doet sidderen. “Mijn dokter heeft mij erop geattendeerd dat ik jou zo snel mogelijk moest contacteren.” Een lange pauze volgde en de gedachten aan alimentatie ging al door zijn hoofd. Ondertussen kwam zijn vriendin thuis. Ze aanschouwde zijn lijk bleke gezicht en kippenvel op zijn blote bast. “Ik heb je Aids gegeven.” zei hij tegen haar waarna hij zijn prepaid telefoon net zoals zijn enige relatie in zijn leven uit zijn handen kapot liet vallen…

Kort verhaal Tinder date Den Bosch dating singel

Nikki Segers journalist fotograaf tekstschrijver Den Bosch
Kort verhaal freelance schrijfster Nikki Segers Den bosch

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *