Wie is Nikki Segers?

Als fotograaf maak ik commerciële foto’s in de modebranche, met een vleugje poëzie. Midden in het bruisende centrum van Den Bosch zit mijn fotostudio. Liever ga ik op pad, met mijn pen in de aanslag. Onderweg schrijf ik korte verhalen, met als thema de mensheid anders naar elkaar en zichzelf te laten kijken. De inspiratie haal ik uit de mensen die mijn pad kruisen of uit de avonturen die ik meemaak. 

Als gastredacteur bij de online krant Indebuurt produceer ik artikelen waarbij tekst en fotografie niet zonder elkaar kunnen. Hierdoor ontmoet ik dagelijks inspirerende mensen uit Den Bosch en krijg ik de kans hun verhalen te vertellen. Ideaal om alles wat ik leuk vind met elkaar te kunnen combineren.

Wil je écht weten wie ik ben? Vanuit de verlaten plek waar ik woon, midden in de natuur, tussen de vossen en bosuilen, schrijf ik gedichten met de naakte waarheid onder de naam “de Naakte Schrijfster” (NS).

Verhalen verteller
Fotograaf voor de kost
Poëet voor de fun
Schrijven is liefde
Schrijf mij: niqisegers@gmail.com