~ De fotograaf ~

Ik kijk én zie jou // Jouw unieke persoonlijkheid, onderneming, dienst of product. Gefotografeerd zoals jij wil overkomen, zoals het is bedoelt, beter of verrassend anders!

Jezelf zijn.

Mijn motto.

Doormiddel van fotografie hoop ik dat mensen zichzelf ZIEN en zich meer durven te uiten, TROTS zijn op wie ze zijn. Ik “ondertitel” graag het verhaal achter jouw persoonlijkheid of eigen onderneming met foto’s, zodat je met beeld al de juiste mensen aanspreekt. Soms spreekt een foto meer dan duizend woorden, dat klopt. En soms is een foto ook ECHT nodig voor de sfeer en het gevel in jouw verhaal. Jouw stem een gezicht te geven. Jouw woord krijgt extra kracht en persoonlijkheid. Daar ben ik voor. Zelfs een begrafenisONDERNEMER moet levendigheid uitstralen om persoonlijk contact te maken met zijn klanten. Jij dus ook 😉

Over mij.

Als echte Bosschenaar werd ik geboren in December 1987. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de fotoacademie in ‘s-Hertogenbosch. Sindsdien werk ik als freelance fotograaf, altijd met een eigen fotostudio her en der. Ik begon met > modefotografie voor verschillende magazines en mode merken. Sinds een aantal jaar haal ik het meeste plezier uit branding fotografie voor creatieve, culturele en maatschappelijke ondernemers. Samen met mijn gezin woon ik in het groene dorpje Vught, waar tegenwoordig ook de meeste fotoshoots plaatsvinden. Op de Industrieweg 12 in Vught beschik ik over mijn eigen heerlijk ruime fotostudio. Hier heb ik alle ruimte voor creatieve uitspattingen, kledingwissels en profecionele visagie. De natuur beschikt over genoeg speelruimte om mijn speelse ideeën de vrije loop te laten gaan. Ook hier maak ik gebruik van draadloze studio apparatuur met alle bewegingsvrijheid. Er kan dus altijd, met welk Hollands weer dan ook, gekozen voor een fotoshoot op locatie of in de studio.

…ongemakkelijk mag ook!

Ik weet hoe het voelt om niet graag voor de camera te staan. Daarom weet ik precies hoe ik jou op je gemak kan stellen zodat je van binnenuit straalt op de foto. Ook met mijn belichting zal jij jezelf altijd op je best voelen. Geen zorgen dus als jou (door jezelf?) is aangepraat dat je niet fotogeniek bent. Het fascineert me hoe een gezicht en lichaam beweegt wanneer ik fotografeer. Ik kijk graag hoe lichtval een gezicht nog mooier vormgeeft. Alles is zo makkelijk aan te passen, dat het soms moeilijk is om te stoppen terwijl de gewenste shots al zijn gemaakt. Een professionele studio is niet voor niets voorzien van de beste foto apparatuur.

Klaar voor het avontuur?

Over mij

“Fotograaf zijn is een manier van kijken en écht zien van de wereld, zonder overal daadwerkelijk een foto van te maken en te delen. Fotografie is heden ten dagen de meest basic vorm van vormgeving op ALLE gebieden. Je kadreert alles tot een vorm en een RESTVORM die nodig is om de kijker te prikkelen. Dit is net zo goed nodig voor een grafisch ontwerper, een filmmaker, beeldhouwer of een muzikant. ”.

– Geboren in December 1987 te ‘s-Hertogenbosch.
– In 2008 afgestudeerd aan de Fotoacademie M.A.P.
– Sindsdien werkzaam als zelfstandig fotograaf met studio.
– 2009 Photoshop lessen gegeven op het KW1C.
– 2009 Mode fotograaf voor Blend Magazine.
– 2011 (Honderden) Portret en mode fotografie cursussen.
– Liefste moeder van de wereld, volgens mijn kinderen.
– Het liefst fotografeer ik buiten, in de natuur.
– De fotostudio geeft mij elke dag nieuwe ideeën.
– Ik weet hoe het voelt om niet graag voor de camera te staan.
– Het fascineert me hoe een gezicht en lichaam beweegt wanneer ik fotografeer.
– Ik kijk graag hoe lichtval een gezicht nog mooier vormgeeft.
– Doormiddel van fotografie hoop ik dat mensen zich meer durven te uiten en trots zijn op wie ze zelf zijn.

In de fotostudio en/of op locatie

Word jij geprikkeld door kunst, de schoonheid van de natuur en een kleurrijke leven? Ben je gek op bloemen, planten en aarde-tinten? Dan zijn wij een match! Elk mens is net zo verassend uniek als zijn of haar wensen. Daarom gebruik ik met mijn fotografie niet steeds hetzelfde trucje, maar veras ik jou met unieke foto’s.

Vanuit mijn fotostudio in Vught worden dromen en ideeën uitgewerkt tot echte eyecatchers. Creativiteit kent geen grenzen. Met oog voor visuele communicatie komt alles in balans. Ik fotografeer graag op locatie, bij duinen en bossen, in karakteristieke koffie-tentjes of bij jou in je natuurlijke habitat. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch en Vught ken ik de meest fotogenieke locaties met een schilderachtige uitstraling. In de natuur kom ik als creatieve fotograaf tot rust en vind ik mijn inspiratie. Ik laat me elke keer weer verrassen door het natuurlijke licht. Met extra belichting op locatie creëer ik meer vorm. Dit maakt de fotoshoots prikkelend en uniek. Zoals ook ieder mens uniek is met zijn of haar eigen schoonheid. De foto’s die ik voor jou maak komen voort uit mijn visie op jouw wensen, met een vleugje poëzie.

Nikki SegersFotograaf

Ben je nieuwsgierig naar mijn fotografie?