Fotoshoot prijzen

Kies uit 9 verschillende FOTOSHOOT PAKKETTEN. Alle opties zijn bespreekbaar. Langskomen voor koffie is altijd de beste manier om de mogelijkheden en het budget te bespreken. Ik geef graag aan wat realistisch is om samen in beeld te brengen binnen de deadline en het budget. Kijk ook even bij de EXTRA OPTIES. Begin alvast een gesprek via Whatsapp 0641111017, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

 

» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Als je klaar bent voor de start!

Boxtel-fotograaf-portretfotografie-nikki-segersBen je als ondernemer toe aan professionele profielfoto’s. Gebruik jij nog steeds een selfie op je zakelijke LinkedIn profiel? Met een professionele uitstraling, waarbij je laat zien dat je achter jezelf en je onderneming staat, word je sneller serieus genomen. Enkele goede profielfoto’s is dan wat je wil! Met jouw spontane uitstraling laat je een blijvende indruk achter.

Wist je dat er ook veel mensen zijn die professionele portretfoto’s laten maken voor op een dating-profiel of  om naar een casting-bureau te sturen? Vermeld dit bij je aanvraag, zodat ik je de juiste begeleiding kan geven tijdens de fotoshoot. Spontane profielfoto Tinder foto socal media profiel Spontane profielfoto Tinder foto socal media profiel

» Wat krijg je?

Profielfoto's Social Media

Een mini-fotoshoot op locatie of in de fotostudio. Binnen 45 minuten maak ik verschillende mooie portretfoto’s van jou die je kan gebruiken voor je online profielen, zakelijke website of voor op je CV. We wisselen af met verschillende gezichtsuitdrukkingen en poses. Hierin zal ik jou begeleiden, daarom hoef je geen ervaring te hebben met voor de camera te poseren. We houden het luchtig en spontaan.

Binnen 3 werkdagen na de shoot ontvang je de foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Deze foto’s heb ik voorzien van een mooie nabewerking, in kleur én perfect zwart wit. Ik selecteer de foto’s waarop jij dé uitstraling hebt wat jouw potentiële klanten aanspreekt. Wil je toch liever alle gemaakte foto’s ontvangen zodat je later nog altijd extra foto’s kan laten nabewerken en gebruiken? Kijk dan bij de extra opties op deze pagina.

Wat investeer je?

Pakket 1

€150 ex. btw

Inclusief:

 • Portretfotografie op locatie, binnen of buiten.
 • Tijdsduur fotoshoot maximaal 45 minuten.
 • 3 mooiste foto’s voorzie ik van een mooie nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit.
 • Je ontvangt een download-link om de foto’s in de hoogste resolutie te kunnen downloaden, via Wetransfer.
 • Portretfoto’s zijn geschikt als Social Media profielfoto’s.
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Studio-fotograaf-Den-Bosch-Tramkade
Theater-Graasland-Emiel-de-Jong-Den-Bosch
Zakelijk-profiel-foto-laten-maken-fotograaf-vught
Portretfotograaf-Sint-Michielsgestel-fotografie-portret
» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Voor ondernemers én particulieren

Personal branding portret fotografie Brabant fotograafBen je net je eigen onderneming begonnen? Of zijn de portretfoto’s die je nu gebruikt op je website en Social Media toe aan vernieuwing? Klanten vinden het belangrijk om een persoonlijke connectie te voelen met degene die ze inhuren. Een mooie serie portretfoto’s van jezelf is daarom geen overbodige luxe, maar een must! Laat jezelf zien zodat potentiële klanten je kunnen leren kennen en hierdoor jou makkelijker benaderen. Jouw persoonlijke uitstraling maken de foto’s uniek. Op de foto’s die ik van je maak zal je stralen, om zo een blijvende indruk achter te laten. Dit kan dus ook voor particulieren, gezinnen en portretten voor thuis aan de muur.Branding portret fotografie Brabant foto. Personal randing fotoshoot Den Bosch.

» Wat krijg je?

Persoonlijke branding portretfotografie

Een portret-fotoshoot op een locatie naar keuze. Heb je een leuke eigen werkplek waar je graag op de foto gaat? Ik kan ook een voorstel doen qua bijzondere locatie in de natuur of een ruw terrein. Als het weer niet mee zit dan weet ik verschillende fotogenieke overdekte locaties, binnen en buiten. Tijdens de shoot kan er van outfit gewisseld worden. Ook wisselen we van setting binnen dezelfde locatie, om meerdere verschillende foto’s te krijgen.

Binnen 4 werkdagen na de shoot ontvang je de foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Deze foto’s heb ik voorzien van een mooie nabewerking, in kleur én perfect zwart wit. Ik selecteer de foto’s waarop jij dé uitstraling hebt wat jouw potentiële klanten aanspreekt. Wil je toch liever alle gemaakte foto’s ontvangen zodat je later nog altijd extra foto’s kan laten nabewerken en gebruiken? Kijk dan bij de extra opties op deze pagina.

Wat investeer je?

Pakket 2

€250 ex. btw

Inclusief:

 • Portretfotografie op locatie, binnen of buiten.
 • Tijdsduur 45 tot 90 minuten.
 • Kledingwissel mogelijk.
 • Setting wissel, binnen dezelfde locatie.
 • 10 beste foto’s voorzie ik van een mooie nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur én perfect zwart wit.
 • De 10 foto’s mag je gebruiken voor web en drukwerk van je onderneming.
 • Portretfoto’s zijn ook geschikt voor je Social Media profielen.
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Profiel-foto-ondernemers-Den-Bosch
Portretfotografie natuur brabant
Branding portret fotografie Vught fotograaf
Profiel foto fotoshoot Den Bosch ruw
» Is een mode fotoshoot iets voor mij?

Als je een mooi product wil verkopen.

Mode fotografie fotostudio Den Bosch

Onder MODE FOTOGRAFIE versta ik het volgende: fotoshoots met één of meerdere beginende of professionele modellen die gefotografeerd worden met een (mode) accessoire, zoals bijvoorbeeld schoenen, sieraden, monturen, lingerie, kleine woonaccessoires, met de hand vermaakte vintage kleding, riemen en hoeden.

Maar ook BEAUTY PRODUCTEN zoals bijvoorbeeld dierproefvrije make-up, haar-vriendelijke föhns, handgemaakte zeep, biologische parfums, beauty vitamines en thee etc, etc.

Fotoshoots mode fotostudio Vught – Fotoshoots in Den Bosch portret en mode fotografie Nikki Segers.

» Wat krijg je?

Fotoshoot met model én product

Mode fotografie bevat bijna altijd een model die jouw product kan verkopen via goede foto’s. Of het nou om een persoonlijk draagbaar mode item gaat, zoals nagellak, een handtas, of een gebruiksvoorwerp zoals een stijltang of een gezichtsmasker. Hij of zij presenteert jouw product in de stijl die jouw (potentiële) klanten aanspreekt.

Bij een (mode) fotoshoot met model, is aan te raden om een visagist aanwezig te laten zijn. Zeker ook als het om een naturel look gaat is professionele visagie erg belangrijk. Een goede visagist zorgt ervoor dat de huid van een model er flawless uitziet en het haar op elke foto prachtig in model blijft. Kijk bij de EXTRA opties voor deze eventuele kosten.

Wat investeer je?

Pakket 3

€450 ex. btw

Inclusief:

 • Mode fotografie in de fotostudio of op locatie.
 • Keuze uit verschillende kleuren achtergronden.
 • Tijdsduur fotoshoot maximaal 90 minuten.
 • Tijdsduur visagie e.d per model +/- 1,5 uur.
 • Kledingrek en hangers aanwezig.
 • Je ontvangt ALLE foto’s.
 • 10 hiervan voorzie ik van een mooi nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit én in verschillende crops.
 • De 10 bewerkte foto’s zijn geschikt voor drukwerk en websites, waaronder Social Media.
 • Meer foto’s nodig? Stuur me een bericht.

De prijs is exclusief model. Deze kan ik vanuit mijn netwerk wel voor u boeken.

» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot, welke visagist ik kan aanraden en hoe we eventueel samen goede modellen kunnen contacteren. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik advies over de styling van outfits e.d.

Aangezien een mode-fotoshoot meer voorbereidingstijd vraagt, wanneer er wordt gekozen voor make-up en haar verzorging van het model in mijn ruime studio, is de vraagprijs iets hoger dan bij gemiddelde fotoshoots.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Mode fotograaf Vught fotostudio Vught
Fotograaf Vught portret fotoshoot mode
Fotoshoot-Den-Bosch-studio-Tramkade-mode
» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Voor ondernemers met een visie.

Begint het ondernemen voor jou ook online? Jouw Social Media profiel of zakelijke website is meestal het eerste dat potentiële klanten van je onderneming zien. Naast een serie persoonlijke portretfoto’s heb je ook content nodig om de boodschap of het idee achter je bedrijf met gevoel over brengen. Door genoeg online content krijg je eenheid in je website, Instagram feed of blog. Een mooie mix van portret en sfeer foto’s creëert een levendige eigen style.

Wil je zien welke ondernemers je al voorgingen?

» Wat krijg je?

Portretfoto's + sfeer of product foto's.

Deze serie foto’s bestaat uit professionele portretfoto’s waaronder een profiel foto plus sfeerfoto’s voor online beeld materiaal, zoals bijvoorbeeld jouw handen aan het werk, een stomende kop koffie, een stapeltje notitie boekjes op het strand, bloemen in een vaas of jouw producten op locatie. De fotoshoot kan plaatsvinden op twee verschillende locaties, zoals bijvoorbeeld jouw werkplek en een mooie locatie die de sfeer die jij wil overbrengen benadrukt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Binnen 2 werkdagen na de shoot ontvang je alle foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Hieruit mag je zelf 10 portretfoto’s + 10 sfeerfoto’s kiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking. Deze 20 foto’s ontvang je ook in zwart-wit. Moeite met kiezen? Ik kan je ook een selectie van de foto’s met mijn voorkeur sturen, zodat de keuze wat makkelijker wordt.

Wat investeer je?

Pakket 4

€400 ex. btw

Inclusief:

 • Portret + sfeer fotografie op locatie.
 • Tijdsduur 45 tot 90 minuten.
 • Kledingwissel mogelijk.
 • Setting wissel en hulp bij de styling.
 • Alle gemaakte foto’s digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie.
 • 20 foto’s mag je zelf uitkiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit.
 • De 20 foto’s mag je gebruiken voor web en drukwerk van je onderneming.
 • Portretfoto’s zijn ook geschikt voor je Social Media profielen.
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Personal-branding-fotografie-den-bosch-fotoshoot
Branding portret fotografie Brabant foto
Content fotografie Den Bosch personal Branding
Fotoshoot Ijzerenman Vught fotograaf
» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Als je er helemaal voor gaat!

Fotograaf-Vught-Kasteel-Maurick-Portretfotografie

Begint het ondernemen voor jou online? Jouw Social Media profiel of zakelijke website is meestal het eerste dat potentiële klanten van je onderneming zien. Naast een serie persoonlijke portretfoto’s heb je ook content nodig om de boodschap of het idee achter je bedrijf met gevoel over brengen. Door genoeg online content krijg je eenheid in je website, Instagram feed of blog. Een mooie mix van portret en sfeer foto’s creëert een levendige eigen style. Als je graag wil uitbreiden met meer variatie in je content, dan kies je voor fotoshoot pakket 5. Fotograaf Vught Kasteel Maurick Portretfotografie Nikki Segers

Wil je zien welke ondernemers je al voorgingen?

» Wat krijg je?

Portretfoto's + sfeer of product foto's.

Deze serie foto’s bestaat uit extra gevarieerde portretfoto’s, een profiel foto plus sfeerfoto’s voor online beeld materiaal, zoals bijvoorbeeld jouw handen aan het werk, een stomende kop koffie, een stapeltje notitie boekjes op het strand, bloemen in een vaas of jouw producten op locatie. De fotoshoot kan plaatsvinden op twee verschillende locaties, zoals bijvoorbeeld jouw natuurlijke habitat en een locatie die jou inspireert. Zo benadrukken de foto’s de sfeer die jij wil overbrengen. Vraag gerust naar de mogelijkheden of ideeën die ik voor me zie als je verteld over jouw onderneming.

Binnen 2 werkdagen na de shoot ontvang je alle foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Hieruit mag je zelf 15 portretfoto’s + 20 sfeerfoto’s kiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking. Deze 35 foto’s ontvang je ook in zwart-wit. Moeite met kiezen? Ik kan je ook een selectie van de foto’s met mijn voorkeur sturen, zodat je snel met je nieuwe foto’s aan de slag kan.

Wat investeer je?

Pakket 5

€550 ex. btw

Inclusief:

 • Portret + content fotografie op locatie.
 • Fotoshoot in de studio of op locatie.
 • Tijdsduur 90 tot 120 minuten.
 • Meerdere kledingwissels mogelijk.
 • Hulp bij de styling van foto’s van de sfeer en/of producten.
 • Alle gemaakte foto’s digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie.
 • 35 foto’s mag je zelf uitkiezen die ik voorzie van een mooie natuurlijke nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit.
 • De 35 foto’s mag je gebruiken voor web en drukwerk van je onderneming.
 • Portretfoto’s zijn ook geschikt voor je Social Media profielen.
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Content-fotografie-Den-Bosch-personal-Branding-foto
Personal-branding-fotografie-den-bosch
Studio-fotografie-den-bosch-Niqi-Segers-fotograaf-bloemen
social media fotograaf den bosch
» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Voor ondernemer met een strakke stijl!

Studio fotografie Den Bosch fotograaf

Ben je als ondernemer toe aan professionele profielfoto’s. Gebruik jij nog steeds een selfie op je zakelijke LinkedIn profiel? Met een professionele uitstraling, waarbij je laat zien dat je achter jezelf en je onderneming staat, word je sneller serieus genomen. Enkele goede profielfoto’s is dan wat je wil! Met jouw spontane uitstraling laat je een blijvende indruk achter.

Wist je dat er ook veel mensen zijn die professionele portretfoto’s laten maken voor op een dating-profiel of  om naar een casting-bureau te sturen? Vermeld dit bij je aanvraag, zodat ik je de juiste begeleiding kan geven tijdens de fotoshoot. Spontane profielfoto Tinder foto socal media profiel Spontane profielfoto Tinder foto socal media profiel

» Wat krijg je?

Studio portretten

Vanuit de fotostudio in de Mengfabriek, op de Tramkade in Den Bosch belicht ik jouw beste kanten. Een fotoshoot in de studio duurt 60 minuten. Vooraf is er tijd voor visagie en het uitkiezen van de juiste outfit. Tijdens de shoot is er ook tijd voor een kledingwissel, zodat je verschillende looks kan gebruiken.We wisselen af met verschillende gezichtsuitdrukkingen en poses. Hierin zal ik jou begeleiden, daarom hoef je geen ervaring te hebben met voor de camera te poseren. We houden het luchtig en spontaan.

Binnen 2 werkdagen na de shoot ontvang je alle foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Hieruit mag je zelf 3 foto’s kiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking. Deze 10 foto’s ontvang je ook in zwart-wit. Moeite met kiezen uit alle gemaakte foto’s? Ik kan je helpen met het selecteren van de foto’s waarop je de uitstraling hebt wat jouw potentiële klanten aanspreekt.

Wat investeer je?

Pakket 6

€350 ex. btw

Inclusief:

 • Portretfotografie in de studio: close-up, half-totaal en totaal.
 • Tijdsduur fotoshoot 60 minuten.
 • Alle gemaakte foto’s digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie.
 • 10 foto’s mag je zelf uitkiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit.
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Goldline goudsmid den bosch sieraden atelier foto nikki segers
Zwart-wit-portret-fotograaf-Den-Bosch
Goldline goudsmid den bosch sieraden atelier foto nikki segers
Mode-fotograaf-den-bosch-zwart-wit-fotografie
» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Voor degene die niet wil kiezen.

Fotostudio Den Bosch fotoshoot PortretGemotiveerde ondernemers hebben een professionele uitstraling nodig. Hierbij laat je zien dat je achter jezelf en je onderneming staat. De combinatie van strakke studiofotografie en sfeervolle portretten op locatie is dan wat je wil! Zo kan je de foto’s gebruiken voor je website, Social Media en drukwerk. Met jouw spontane uitstraling laat je een blijvende indruk achter. Hierbij help ik jou het beste in jezelf naar boven te halen. Krijg je er al zin in? Fotostudio fotografie Den Bosch Tramkade studio Mengfabriek portretfotografie professionele portret foto laten maken Brabant studio Nikki Segers.

» Wat krijg je?

50% studio portretten / 50% sfeer-portretten

Vanuit de fotostudio in de Mengfabriek, op de Tramkade in Den Bosch belicht ik jouw beste kanten. Deze fotoshoot in de studio duurt 30 minuten. Vooraf is er tijd voor het uitkiezen van de juiste outfit. Voordat we naar buiten gaan voor de tweede helft van de shoot is er tijd voor een kledingwissel, zodat je verschillende looks kan gebruiken.We wisselen af met verschillende gezichtsuitdrukkingen en poses. Hierin zal ik jou begeleiden, daarom hoef je geen ervaring te hebben met voor de camera te poseren. We houden het luchtig en spontaan.

Binnen 3 werkdagen na de shoot ontvang je alle foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Hieruit mag je zelf 6 foto’s kiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking. Deze 6 foto’s ontvang je ook in zwart-wit. Moeite met kiezen uit alle gemaakte foto’s? Ik kan je helpen met het selecteren van de foto’s waarop je de uitstraling hebt wat jouw potentiële klanten aanspreekt.

Wat investeer je?

Pakket 7

€300 ex. btw

Inclusief:

 • Portretfotografie in de studio + foto’s buiten.
 • Tijdsduur fotoshoot 2 x 30 minuten.
 • Alle gemaakte foto’s digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie.
 • 2 x 3 foto’s mag je zelf uitkiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit.
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Portretfotograaf-Sint-Michielsgestel-fotografie-portret
Portret-fotoshoot-Den-Bosch-fotograaf
Fotograaf-Vught-fotoshoot-Vughtse-Heide-Nikki-Segers
Zwart-wit-portret-fotograaf-Den-Bosch
» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Voor iedereen die trots is op zijn kinderen!

Kinder portret fotografie Vught“Het lijkt wel een schilderij…” Dat is wat ik vaak hoor over deze foto bij mij aan de muur. En zo maak ik ze het liefst: tijdloos, puur en persoonlijk.
Je ontvangt 3 verschillende portretten van jouw kindje; lachend, sereen en tijdloos of juist met een ondeugende blik. Gewoon zoals jouw kind is op dit moment in zijn of haar leven.

Mocht de wens er zijn om de foto’s thuis of bij opa en oma aan de muur te hangen: ik kan de foto’s voor jou naar de drukker sturen waar ik graag mee werk, zodat de foto’s zeker weten goed tot hun recht komen.

» Wat krijg je?

Studio portretten van jouw kids

Dit is een relatief kort durende fotoshoot in de studio. Zolang de spanningsboog van jouw kindje het toelaat. Uiteraard drinken we eerste een glaasje limonade zodat je kindje rustig kan rondkijken in de fotostudio en vragen kan stellen.

Binnen ongeveer 30 minuten maak ik 3 verschillende mooie portretfoto’s. We wisselen af met verschillende gezichtsuitdrukkingen en poses. Hierin zal ik hem of haar begeleiden. We houden het luchtig en spontaan. Neem gerust verschillende outfits mee. Ik heb veel verschillende kleuren achtergronden, waar altijd wel iets tussen zit wat bij jullie interieur past. (Mochten de foto’s ingelijst worden).

Binnen 3 werkdagen na de shoot ontvang je alle foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Hieruit mag je zelf 3 foto’s kiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking. Deze 3 foto’s ontvang je ook in zwart-wit. Foto’s waarbij het kindje ogen dicht heeft wis ik meestal.

Wat investeer je?

Pakket 8

€150 ex. btw

Inclusief:

 • Portretfotografie in de studio
 • Tijdsduur fotoshoot ongeveer 30 minuten.
 • Alle gemaakte foto’s digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie.
 • 3 foto’s mag je zelf uitkiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit.
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Valentijn-Segers-fotoshoot-Vught
Kind-fotoshoot-vught-fotograaf-studio
Fotoshoots-kinderen-Vught-fotograaf-Valentijn-Segers
Kinder portret fotografie Vught
» Voor wie is deze fotoshoot geschikt?

Foto voor op je Curriculum Vitae

Spontane profielfoto Tinder foto socal media profiel

Zit je op het moment tussen twee banen in? Dan is het tijd voor een nieuwe foto voor op je CV, zodat je een goede eerste indruk maakt op je potentiële opdrachtgever.

Ook geschikt voor Casting-fotografie.
Curriculum Vitae foto laten maken. CV portretfoto of profiel fotograaf Den Bosch. Casting fotograaf Vught fotostudio Nikki Segers fotografie.

» Wat krijg je?

Profielfoto's Social Media

Een mini-fotoshoot in de fotostudio. Er kan gekozen worden tussen verschillende gekleurde achtergronden. Neutraal of juist lekker opvallend, zodat jouw CV straks als eerste van de stapel wordt gepakt. Neem gerust verschillende outfits mee. We wisselen af met verschillende gezichtsuitdrukkingen en poses. Hierin zal ik jou begeleiden, daarom hoef je geen ervaring te hebben met voor de camera te poseren. We houden het luchtig en spontaan.

Binnen 3 werkdagen na de shoot ontvang je twee verschillende portretten in de hoogte resolutie. Deze foto’s bewerk ik netjes in kleur en ontvang je ook in zwart-wit.

Wat investeer je?

Pakket 9

€75 ex. btw

Inclusief:

 • Portretfotografie in de fotostudio.
 • Keuze uit verschillende achtergronden.
 • Kledingrek aanwezig.
 • Tijdsduur fotoshoot maximaal 20 minuten.
 • Je ontvangt 2 verschillende portretten.
 • De 2 foto’s voorzie ik van een mooie nabewerking.
 • Deze foto’s ontvang je in kleur en zwart wit.
 • Portretfoto’s zijn geschikt als Social Media profielfoto’s en je CV.

» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Heb je vragen over dit foto-pakket? Stuur me dan gerust een appje via » Whatsapp

Studio-fotograaf-Den-Bosch-Tramkade
CV-foto-laten-maken
Zakelijk-profiel-foto-laten-maken-fotograaf-vught
casting fotoshoot den bosch
» Wat als ik meer wil?

Alles is mogelijk!

Fotoshoot-Den-Bosch-studio-Tramkade-foto

Er zijn altijd meer mogelijkheden, alles is bespreekbaar. Zit jouw pakket er niet helemaal tussen? Wil je bijvoorbeeld samen met jouw zakenpartner op de foto? Dan kies je voor pakket 2. Wil je sfeerfoto’s tijdens een zakelijke lunch, maar heb je ook portretten van alle aanwezigen nodig? Dan kies je voor pakket 6. Het kan altijd dat je achteraf zo blij bent met de foto’s, dat je er een aantal extra nabewerkt wil hebben. In principe zijn alle mogelijkheden te combineren. Hieronder bied ik nog wat extra opties aan, zodat je van te voren weet wat er mogelijk is en waar je in investeert. Heb je nog een andere suggestie? Neem dan gerust contact met me op of kom langs in de studio Industrieweg 12 5262GJ VughtFotostudio fotografie Den Bosch Tramkade studio Mengfabriek portretfotografie professionele portret foto laten maken Brabant studio Nikki Segers.

» Wat als alles een optie is?

Neem contact op!

Als betalende klant heb jij het voor het zeggen. Dus vertel het mij; wat zijn je wensen? Fotografie is geen magie, maar een technisch snufje dat de kijker laat zien wat wij willen dat ze zien of juist de kijker laten weg dromen in hun eigen fantasie. Zo is mijn camera het medium waarmee ik de kijker kan laten vertrekken naar een andere wereld. Wie wil dat nou niet?

Binnen 3 werkdagen na de shoot ontvang je alle foto’s in de hoogte resolutie, via een download link die ik je stuur via de mail. Hieruit mag je zelf de foto’s kiezen die ik voorzie van een mooie nabewerking. Deze foto’s ontvang je ook in zwart-wit en verschillende uitsnede. Moeite met kiezen uit alle gemaakte foto’s? Ik kan je helpen met het selecteren van de foto’s waarop je de uitstraling hebt wat jouw potentiële klanten aanspreekt.

Wat investeer je?

Extra opties

v.a €10 ex. btw

Prijzen (exclusief btw)

 • Alle onbewerkte foto’s in de hoogste resolutie ontvangen: + €150
 • Foto’s zoekmachine ready + €10 per foto.
 • Extra sfeer portretfoto’s laten nabewerken €15 per foto.
 • Extra studio foto’s laten nabewerken €20 per foto.
 • Visagie: €45
 • Haar én make-up: €80
 • Visagist blijft aanwezig tijdens de fotoshoot €50
 • Wat had jij in gedachten? Vertel het me!
» Hoe ga ik te werk?

Weten waar je aan toe bent.

Zodra je weet welk fotoshoot pakket je wil, neem je contact met me op. Ik hoor graag je wensen, zodat ik je eventueel kan voorzien van advies over het creatieve aspect van de fotoshoot. We maken een afspraak over de datum, deadline en de locatie. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereidt naar de shoot komt, geef ik je kleding tips en vertel ik je wat je mee moet nemen.

Wil je gebruik maken van de extra fotografie opties? Super goed dat je weet wat je wil! Stuur me je wensen via de mail of Whatsapp 0641111017.

Fotograaf-Sint-Michielsgestel-vrouwlijke-fotografie
Theater-Graasland-Emiel-de-Jong-Den-Bosch
Profiel-foto-Den-Bosch-profielfoto-fotograaf-Nikki-Segers
Fotograaf Vught portret fotoshoot mode